Etusivu TEST – Professional Consumer Products
  • Löydä täältä JoHo Pyron valikoimassa olevat tuotteet,
    ostopaikat, turvatiedot ja ohjeet laadukkaan
    ilotulituksen toteuttamiseksi.

Mistä ilotulitteita voi ostaa?

Suomen Pyrotekniikka
0400 424 653, 0400 973 868
info@suomenpyrotekniikka.fi
Katso jälleenmyyjät

Kalenkari Oy
Helsingintie 2669, Riihimäki
0400 417735, 040 358 8181
rakettikauppa.com

Tredje firma i Borgå
040 123 4567
dada@dada.net
Katso jälleenmyyjät

Uudenvuoden juhlakautta varten JohoPyron tuotteet löytyvät Maarinahaminan Kanttarellen ostoskeskuksesta. Mannersuomessa tuotteita löytyy Suomen Pyrotekniikan jälleenmyyntiverkoston kautta.

Ostamisen jälkeen lue tämä

Ohjeet ja vinkit -sivulle on koottu tärkeimmät asiat, jotka sinun tulisi muistaa kun käsittelet ja käytät ilotulitteita. Löydät sivulta myös vinkkejä tavallista paremman esityksen tekemiseen.

Jos haluat syventyä aiheeseen miten rakentaa hyvä esitys, niin sivulta löytyy runsaasti lisälukemista.

Joka tapauksessa lue Ohjeet ja vinkit. Sivulla ei ole mitään turhaa ja sieltä saattaa löytyä uuttakin asiaa ilotulituksista pitävälle.

Siirry Ohjeet ja vinkit sivulle

Tulosta Ohjeet ja vinkit -sivu

Ilotuliteturvallisuus

Väärin käytetty ilotulite voi aiheutaa vahinkoa ihmisille ja ympäristölle.  Toimi aina vastuullisesti ilotulitteiden kanssa.

Useimmat onnettomuudet (kuten henkilövammat tai tulipalot) johtuvat siitä että tulitteita on käytetty väärin.  Varmista että raketit liukuvat herkästi telineessään ja että padat ovat tukevasti alustallaan tuettuina.  Käytä suojalaseja. Muista turvaetäisyydet.

Ilotulitus voi olla ympäristölle ja eläimille häiritsevä. Jos ammut ilotulituksen herkille korville, niin tee esitys, joka on kaunis muttei äänekäs. Ajattele lasten herkkiä korvia ja anna heille suojalasien lisäksi kuulosuojaimet.

Vastuullinen ilotulittaja huomoi aina turvallisuuden, kanssaihmiset ja ympäristöään

Joho Pyro

Joho Pyro toimii Maarianhaminassa, Ahvenanmaalla ja tuottaa ilotulitusnäytöksiä sekä pyrotekniikkaa musiikki tmv näytöksiin Ahvenanmaalla, Manner-Suomessa sekä kansainvälisesti.

Joho Pyro tuo myös kuluttajatuotteita Suomeen ja myy näitä eri kanavien kautta Ruotsissa ja Suomessa. Tuotteiden valinnassa näkyy Joho Pyron samat näytöksen laatuun liittyvät laatuvaatimukset kuten ammattituotteidenkin kohdalla.

Asiakaspalvelu

Jos haluat palauttaa viallisen tuotteen, ota ensisijaisesti yhteyttä paikkaan josta sen ostit.   Jos sinulla on kysyttävää tuotteiden osalta, ota yhteyttä JoHo Pyroon

Joho Pyro, Puh  040 516 8431  Sposti:  joho@aland.net

Ota yhteyttä